Og vi hygger os rigtigt - dette billede viser bare den fantastiske sensommer-stemning vi havde på terrassen forleden. Friske bær og druer af egen avl, lidt snacks og kølig rosevin i glasset. Kan det blive bedre??
En del af traditionen er også, at vi skal på svampetur.
Det var vi også i år, men det var en lidt mager omgang - vi har før fået flere kg, men i år blev det kun til lidt kantareller.
Først blev lidt hakket løg svitset i smør, herefter tilsættes kantarellerne. Det svitses godt igennem, så en del af væden damper væk.
Krydres med salt og peber, og der tilsættes fløde - så meget som man nu synes. Koger ind til fløden tykner.
Vi fik det som tilbehør til en god bøf. Dejligt :-)
Skulle du et år få lavet rigeligt, så kan svampestuvningen sagtens fryses - og måske ville en portion på julefrokostbordet kaste lidt sensommersol over stemningen :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar