Hjembragt fra fjorden ligger de her i spanden. Har skiftet koldt vand et par gange, så de igennem flere timer ligger, og selv får "spyttet" sandet ud. (stilles køligt)
Fine tern af løg og hvidløg blev svitset i lidt smør. Herefter tilsættes muslingerne, og 1 dl hvidvin. Koger 4-5 min.
Jeg havde et par gulerødder, og noget fennikel, som blev skåret i fine tern og tilsat sammen med et drys tørret timian (den friske er desværre gået til i "køkkenhaven").
Simrer herefter igen 4-5 min., hvorefter muslingerne tages fra - og nu skal de lukkede endelig kasseres!
Der tilsættes en skvat fløde og smages til med salt og peber og koges lidt ind.
Fordel muslingerne i dybe tallerkner/små skåle og hæld suppen over. Serveres med noget godt brød.
Voila - den "friskplukkede" aftensmad. Bon appetit :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar