I går da jeg kørte igennem det jyske, så jeg de smukkeste hyben-buske. Jeg stoppede og fik plukket en masse flotte hybenrose-blade - åh, hvor de duftede hele vejen hjem i bilen :-)
Jeg brugte hakkede blade både til dejen og fyldet.
Kagen blev delt i to lag, og flødeskummet - tilsat de hakkede blade - blev lagt imellem og smurt på, så den dækkede hele kagen.
Så skal der pyntes... - da jeg havde lavet to kager, blev den ene pyntet lidt anderledes med kornblomst-blade og lidt grønne mynteblade - ses her:
Og her skulle der så være et billede af den anden- flot pyntet med hybenroseblade rundt i kanten, men - men - men... tja, jeg fik aldrig taget et billede af den, og nu er den spist!
Sådan kan det gå, når man en tidlig morgen, skal skynde sig at lave kager.. I må tænke jer til synet ;-)
I kan bruge jeres egen lagkage-opskrift og tilsætte 2-3 spsk. hakkede rosenblade. Eller bruge denne opskrift:
3 æg
125 g sukker
60 g hvedemel
50 g kartoffelmel
½ tsk bagepulver
Fyld: Flødeskum af 1/4 l piske tilsat hakkede rosenblade, og evt. smagt til med lidt sukker.
Hej
SvarSletKagen ser rigtig spændende ud:-)
Kh
Hanne