søndag den 9. februar 2014

Hel kalkunbryst med peberfrugtfyld

Kalkunbryst med de forskellige lag af fyld




Et helt kalkunbryst skæres op og bredes ud.

Krydres med salt og peber. Herpå lægges et lag af blancherede spinatblad, ovenpå bredes et lag af hytteost med grillet peberfrugt, så små tern af gul og rød peber. Til sidst små tern af røget mørbrad (bacon kan sikkert også bruges, men er jo mere fed...).



Brystet pakkes sammen om fyldet og snøres godt, så fyldet bliver hvor det skal.
Lægges i et lille fad, med lidt vand i bunden, seges i ovnen ca. 25 min - selvfølgelig afhængig af størrelse.

De færdige skiver

Jeg serverede de flotte skiver med krydder-ovnkartofler, en blandet grøn salat og en hvidløgsdressing (skyr eller mager creme fraiche smagt til med presset hvidløg, peber og salt)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar