tirsdag den 25. februar 2014

Butternutsquash/gulerod/kartoffel-suppe

Jeg havde en rest butternutsquash som skulle bruges til et eller andet. Havde lyst til suppe, men der var ikke helt nok, så jeg supplerede med nogle gulerødder og lidt kartoffel - og det blev ikke så ringe ;-)


Tern af squash og kartofler samt skiver af gulerødder tilsættes grøntsagsbouillon og et par stilke frisk timian. Koger godt møre. Tag evt. noget af bouillonen fra - blendes godt, suppler med resten af bouillonen til ønsket konsistens.
Smag til med salt og friskkværnet peber.

Så havde jeg tænkt mig at servere med tern af frisk æble og ristede græskarkerner, men der havde været "mus" i æblerne, så det blev til tern af gulerødder, lige kogt ganske kort, så der stadig var godt med bid i. Lidt ristede bacontern ville da også have været godt, men gulerødderne var faktisk ok.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar