En squash skæres i tynde strimler på den lange led,
resten af squashen skæres i små tern
På en pande ristes i lidt olie et finthakket løg, squashternene tilsættes samt samme mængde champignon i små tern. Friskkværnet peber og salt tilsættes.
Imens det simrer flås 3 tomater, skæres derefter ud i tern (husk at fjerne "stokken".
Smides i panden og steger med i nogle
minutter sammen med merian - eller andet krydderi - hvad du foretrækker...
Blendes til en fin mos.
3-4 forårsløg skæres i små stykker og vendes med på panden.
I et smurt ildfast fad lægges strimler af squash, drysses med lidt salt og dækkes med et lag græskarpure.
Ovenpå lægges den hakkede grøntsagsblanding - og så igen et lag
squash, pure og grøntsagsblanding osv.
Slut af med at drysse lidt revet ost.
Sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 15 min. til osten er smeltet.
Færdig squashagne :-) |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar