tirsdag den 19. november 2013

Squashagne

Vidste ikke lige, hvad jeg skulle døbe denne ret - en ret, som minder lidt om lasagne, men hvor bl.a. pasta-pladerne er skiftet ud med squash-strimler - så det blev "Squashagne" :-)

En squash skæres i tynde strimler på den lange led,
 resten af squashen skæres i små tern


På en pande ristes i lidt olie et finthakket løg, squashternene tilsættes samt samme mængde champignon i små tern. Friskkværnet peber og salt tilsættes.


Imens det simrer flås 3 tomater, skæres derefter ud i tern (husk at fjerne "stokken".

Smides i panden og steger med i nogle 
minutter sammen med merian - eller andet krydderi - hvad du foretrækker...
En 1/4 - måske ½ afhængig af størrelse - hokaido-græskar skæres i grove tern, koges godt mør i grøntsagsbouillon.

Blendes til en fin mos.

 3-4 forårsløg skæres i små stykker og vendes med på panden.

I et smurt ildfast fad lægges strimler af squash, drysses med lidt salt og dækkes med et lag græskarpure.






Ovenpå lægges den hakkede grøntsagsblanding - og så igen et lag
squash, pure og grøntsagsblanding osv.

Slut af med at drysse lidt revet ost.
      
Sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 15 min. til osten er smeltet.

Færdig squashagne :-)





Ingen kommentarer:

Send en kommentar